2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ

2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ


Шановні друзі – учасники та відвідувачі PublicHealth!

Шановні друзі – учасники та відвідувачі PublicHealth!

Раді представити наших інформаційних партнерів — спеціалізовані видання «Щотижневик АПТЕКА» та «Український медичний часопис».

«Щотижневик АПТЕКА» — провідна спеціалізована платформа для комунікації з фармацевтами.

На сайті apteka.ua можна знайти актуальну інформацію про фармацевтичні продукти та компанії, законодавчі зміни та ініціативи, аналітичні дані щодо фармацевтичного ринку. «Щотижневик АПТЕКА» підіймає важливі для фармацевтичних працівників теми, що стосуються їх професійного розвитку та навчання, а також виступає майданчиком для обміну думками між експертами галузі.

Сайт apteka.ua залучає близько 1,9 тис. відвідувачів щомісяця.

9,5 тис. підписників видання має на Facebook @AptekaUAonline

«Щотижневик АПТЕКА» активно розвиває інші соціальні мережі — Telegram та Viber.

Долучайтеся до групи «Щотижневик АПТЕКА» у Viber за посиланням viber.com/apteka.

Приєднуйтеся — та будьте в курсі подій у фармацевтичній сфері!

Журнал «Український медичний часопис» - понад 25 років довіри українських лікарів, більше 150 номерів журналу. «Український медичний часопис», всупереч обставинам, продовжує забезпечувати українську медичну спільноту науково-практичною інформацією, яка базується на засадах доказової медицини.

Крім зміни дизайну журналу, редакційна команда доклала зусиль, щоб покращити контент для наших лікарів: ще більше публікацій про сучасні методи діагностики та лікування, розбір складних клінічних випадків, огляди міжнародних досліджень, інтерв’ю з лідерами думок щодо гострих медико-соціальних проблем.

Долучайтеся до інформаційних майданчиків «Український медичний часопис» і дізнавайтеся першими важливу інформацію зі світу медицини!

Facebook https://www.facebook.com/ukrmedjournal

Офіційний сайт журналу https://www.umj.com.ua/

 Отримати квиток
 Забронювати стенд