2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ

2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ


Марафон «Медичне волонтерство»

Марафон «Медичне волонтерство»

В Україні традиції суспільної праці, взаємодопомоги, піклування про ближнього мають давнє і міцне коріння. Осіб, які працювали на благо своєї громади, зазвичай називали громадськими діячами, альтруїстами, доброчинцями, добровольцями тощо, а з кінця XX століття — вони стали називатися волонтерами.

Волонтерський рух, який постав на початку російсько-української війни в 2014 році, — є однією з головних підвалин громадянського суспільства. З початком повномасштабного наступу росії у лютому 2022 року майже кожен українець став волонтером, вкладаючи свій час, талант, кошти і ресурси в наближення нашої Перемоги.

Не лишились осторонь цього суспільного руху і медики , які допомагають як нашим воїнам на фронті і пораненим в шпиталях, так і людям в тилу і на деокупованих територіях.

Саме задля обміну досвідом та ідеями на головному майданчику виставки Public Health 2023 відбудеться захід «Медичне волонтерство», на якому будуть виступати активні лікарі, представники волонтерських медичних рухів, спільнот та організацій.

Запрошуємо на «Медичне волонтерство» всіх зацікавлених осіб і організації, всіх, хто хоче долучитися до медичного волонтерського руху або має бажання поділитися своїм досвідом, відвідати виставку Public Health 30 березня 2023 року.

Україна, м.Київ, Броварський пр-т, 15

 Отримати квиток
 Забронювати стенд