2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ

2-4 Жовтня 2024 • Україна, Київ, МВЦ


Марафон

Марафон "Медичне волонтерство"

Дата проведення: 30 Березня Час проведення: 10:00-14:00 Місце проведення: Павільйон 1, зал 12 (Public Health Space), Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий центр

Організатор: Premier Expo, МедБлог

Генеральний партнер виставки: Protech Solutions Ukraine Офіційний партнер Public Health: Congress & Events: HARWIND

Умови участі: безкоштовно

Аудиторія: лікарі, представники волонтерських рухів, благодійних фондів, донорських організацій

ПРОГРАМА* В рамках Марафону «Медичне волонтерство» на головному майданчику виставки Public Health 2023 ми представимо активних лікарів, представників волонтерських медичних рухів, спільнот та організацій, які віддають свої вміння, час, інші ресурси на досягнення спільної Перемоги на волонтерських засадах.

Ви волонтер в медичній сфері? Можете розповісти про свій досвід і дізнатися про досвід інших і можливість об’єднуватись або підключатись до нових проєктів.

Ви представник благодійних фондів або донорських організацій? Дізнайтесь про сучасні волонтерські рухи і чим можна їм допомогти.

Ви лікар? Дізнайтесь, чим займаються колеги і, можливо, Ви знайдете свою нішу допомоги.

Учасники марафону: Лелюх Наталья - Практикуючий акушер-гінеколог вищої категорії, блогер, письменниця, популяризатор наукового підходу в медицині. Від початку повномасштабного вторгнення РФ надає медичну допомогу мешканцям звільнених сіл. Першою зібрала команду волонтерів, щоб допомагати звільненим з окупації.

Аверина Владлена - Лікар дерматовенеролог, науковий директор циклу конференцій «Портрет складного пацієнта», курс-директор міжнародного конгресу AMWC Monaco, головний лікар клініки Averina Clinic. Ідеолог та ініціаторка Благодійного проєкту - Заграва. Це інформаційна платформа, що координує пацієнтів,які постраждали від воєнних дій з лікарями та клініками,які готові надати їм безкоштовно кваліфіковану медичну допомогу з зовнішньої реабілітації»

Твій сімейний лікар/100 відсотків життя Твій сімейний лікар — це статті та пости про користування новою первинкою з перевіреним, авторизованим державними органами контентом, написані людською мовою. Це відео, в яких лікарі та лікарки відповідають зрозуміло на питання про здоров’я та про реформи. Це спецпроєкти та навчання. Це майданчик для обміну думками між реформаторами та реформаторками медичної системи. Це велика команда лікарів та лікарок, державних установ, благодійних організацій, експертів та експерток сфери охорони здоров’я, комунікацій та системних змін.

Повернись живим Повернись живим — фонд компетентної допомоги армії. Фонд закуповує обладнання, яке допомагає рятувати життя військових, зокрема, тепловізійну оптику, квадрокоптери, автомобілі, системи захисту та розвідки. “Повернись живим” є першою благодійною організацією в Україні, яка отримала ліцензію на закупівлю та імпорт товарів військового та подвійного призначення.

Солом’янські котики Солом’янські котики - Благодійний фонд, який допомагає захисникам, рятувальникам і цивільним. Фокус на тактичній медицині та розмінуванні. Створюємо проєкти, які наближають перемогу України. Солом'янські котики створюють мобільний навчальний центр. Тактична медицина, аеророзвідка та інші навички для перемоги.

DoLadu ПРОЕКТ DoLadu - Психологічна реабілітація в умовах війни. Допомога військовим, ветеранам та членам їх сімей. Цілі та задачі проєкту: - Покращити якість та доступність послуг у сфері психічного здоров’я. Впровадити кращі світові технології скринінгу, діагностики, маршрутизації та протоколи лікування у існуючих медичних та реабілітаційних закладах України. - Створити базу фахівців та підвищувати їх рівень кваліфікації з подальшим працевлаштуванням у сфері охорони психічного здоров’я. - Підняти рівень знань населення щодо протидії стресу, дезадаптації та емоційним кризам. Розробити та впровадити програми профілактики психологічного здоров’я для військових, ветеранів та членів їх сімей Спікерка - Христина Курганська, Голова правління ГО "ДОЛАДУ"

Госпітальєри Медичний батальйон "Госпітальєри" - добровольча організація парамедиків. Була заснована Яною Зінкевич на початку бойових дій в Україні у 2014 році. Тоді Росія анексувала Крим і розпочала бойові дії на сході країни. Госпітальєри щодня допомагають на передовій тим, хто потребує цього найбільше.

Благодійний Фонд Сергія Притули Благодійний фонд Сергія Притули опікується посиленням Сил Оборони України, а також допомогою цивільному населенню, яке постраждало від російської агресії.

Cisco Ігор Сукайло, Менеджер з розвитку бізнесу Cisco Collaboration, Компанія Cisco Тема доповіді: Організація віддалених консультацій пацієнтів та навчання лікарів за допомогою багатофункціональної хмарної платформи Cisco Webex

Промокод для безкоштовної реєстрації: PHCE23 ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ: https://publichealth.com.ua/ticket

Більше заходів на сайті: https://publichealth.com.ua/program

 Отримати квиток
 Забронювати стенд