29-а Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2020
7-9 жовтня 2020 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Учасник виставки Medstar Solutions

Учасник виставки Medstar Solutions
Компанія Medstar Solutions є партнером муніципальних медичних закладів з трансформації в успішні медичні підприємства. Ми розробляємо IT-рішення для лікувальних закладів України, зрозумілі кожному користувачеві. 30-ти річний досвід роботи з лікарями та глибоке розуміння їх потреб робить Medstar Solutions справжнім професіоналом у комфортних та зрозумілих IT-рішеннях для медицини. Ми - член Асоціації виробників програмного забезпечення для медицини в Україні. Ми - учасник робочої групи МОЗ з проведення реформи eHealth. Розробили першу в Україні хмарну медичну систему з державним сертифікатом безпеки на систему захисту персональних та медичних даних.
Наші найпопулярніші продукти:
- медична інформаційна система "РІМС "Медстар", в якій зареєстровано зареєстровано більше 15 тисяч лікарів та 4,7 мільйонів пацієнтів;
- платформа для проведення та реєстрації результатів онлайн-консультацій Telemed24 для лікарів;
- мобільний додаток та портал пацієнта Medcard24 (електронна медична картка, онлайн-запис на прийом, дистанційні консультації, електронний рецепт, замовлення ліків тощо);
- PACS24 – хмарний сервіс, що забезпечує обмін, зберігання, локальний веб-опис та веб-перегляд медичних зображень з цифрового діагностичного обладнання.

Сайт компанії - https://medstar.ua/
Сторінка в ФБ - https://www.facebook.com/medstar.ua/