29-а Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2020
7-9 жовтня 2020 • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Дякуємо за співпрацю!

Дякуємо за співпрацю!
Шановні учасники та партнери виставки!

Висловлюємо Вам щиру подяку за підтримку,  участь та співпрацю з організації Міжнародних виставок Public Health/ Охорона здоров’я 2019, MTEK.Kyiv та LabExpo!

На сьогодні PUBLIC HEALTH/ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я  – це професійна та авторитетна платформа  для пошуку бізнес-партнерів, ефективне середовище  для укладання вигідних контрактів та знайомства з інноваціями світового рівня  в медицині.

Ми пишаємось тим, що вже 28 років поспіль спільно з вами ми проводимо  наймасштабнішу  бізнес-подію медичної галузі.
Внесок кожного учасника  у розвиток  виставки неоціненний, і завдяки спільним зусиллям ключова медична виставка  Public Health/ Охорона здоров’я 2019 пройшла на високому рівні та з великим успіхом!

Ми вдячні постійним учасникам - лідерам  галузі,  та новим компаніям  за креативний підхід  з організації своїх стендів, за сотні експонатів діючого обладнання, освітні програми та майстер-класи, за конструктивні поради та дійову підтримку.

Особлива подяка партнерам: Національній Академії Медичних Наук України, Національному Медичному Університету ім.Богомольця, Українській Військово-Медичній Академії, Генеральному інформаційному партнеру ACCEMEDIN, Громадським об’єднанням,  професійним асоціаціям та провідним  експертам  за організацію  унікальних навчальних та бізнес-заходів. Високий рівень Ділової програми виставок був забезпечений завдяки партнерству з  37 професійними організаціями!

За попередніми  даними  в виставках  прийняли участь 283 компаній з 12 країн світу (Австрія, Індія,  Китай, Литва, Німеччина, Пакистан, Польща,  Румунія, Туреччина, Україна, Чехія, Грузія), зареєстровано 9458 професійних відвідувачів,  відбулося 39 конференцій, семінарів, наукових та освітніх заходів.

Щиро вдячні за співпрацю!
До зустрічі на Public Health/ Охорона здоров’я 2020, 7-9  жовтня, МВЦ, Київ!